Wat is een ACD spanplafond?

Een spanplafond van ACD is een spanplafond op basis van polyester. Het materiaal werd eveneens behandeld met een polyurethaan coating.

een acd spanplafond

 

Welke typen spanplafonds zijn er?

ACD Plafonds heeft onderstaande typen plafonds voor het verlagen van uw plafond.
Standaard verlaagde Plafonds
Akoestisch verlaagde Plafonds
Lichtdoorlatende Verlaagde Plafonds

Uiteraard staan wij u eveneens graag te woord per mail, telefonisch, in onze showroom of rechtstreeks bij een vrijblijvend plaatsbezoek.

Bij het verlagen van uw plafond, kijkt u waarschijnlijk ook graag naar het gebruiksgemak. Hierbij denken wij bij ACD aan het onderhoudsvriendelijke aspect. Het polyester spanplafond heeft een antistatische functie. Dit betekent dat het plafond geen stof zal opnemen, maar zal afstoten. U hoeft dus niet bang te zijn voor een regelmatige reiniging. Eveneens de schilder zal u niet meer hoeven op te bellen. Wanneer u kiest voor een spanplafond, kiest u steevast voor een oplossing op lange termijn.

De voordelen van een spanplafond

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Brandvertragend
  • Snelle plaatsing
  • Antistatisch
  • Verbetering akoestiek

Wat is de kostprijs voor het verlagen van mijn plafond?

Wenst u graag meer te weten over de prijs voor het verlagen van uw plafond? Neem dan gerust contact met ons op. De prijs van een spanplafond valt vaak beter mee dan verwacht. Zeker wanneer u vergelijkt wat u ervoor in ruil krijgt.

ACD Plafonds staat graag tot uw dienst. Vandaar dat wij de voorkeur geven aan een vrijblijvend plaatsbezoek. Alleen dan kunnen we de uitvoering van het plafond volledig afstemmen aan uw wens.

Mocht u graag een idee krijgen van de prijs, kan u deze per mail of via onderstaand contactformulier aanvragen.

Gratis offerte